Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sennheiser rs120 wireless kulaklığimı satıyorum

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Sennheiser rs120 wireless kulaklığimı satıyorum

ilan detaylarım:

ürün video incelemesi canlı canlı...

İstanbul içine ürün elden teslim edilir ürünü denemek isteyen arkadaşa kapım açıktır.

SENNHEISER RS120 WIRELESS(Kablosuz) KULAKLIK üzerinde Volume(ses hacmi yani şiddeti) ayarı ve TUNE ile frekans seçimi yapılır. Ayrıca ürünün verici standı hem şarj aletidir hem de üzerinde daha hassas ayar yapmamızı sağlayan 3 kademeli anahtar barındırır. Kulaklığı standa koyduğumuz anda şarj lambası yanar ve piller şarj edilmeye başlanır.

Özellikleri:

100 metre çekim alanına sahiptir. Evinizde farklı odalara gitsenizde çok rahat şekilde duymaya devam edeceksiniz. Hatta test için bulunduğum yerden 2 kat aşağı inip kuytu bir köşeye geçtim seste hiçbir bozulma gerçekleşmedi.

2 adet AAA pil ile çalışır. Ürün ile birlikte 2 adet VARTA AAA şarjlı pil verilecektir.

Ürünün kulaklık girişi 3.5 RCA jak şeklindedir ama ürünle birlikte gelen ucundaki 3.5 mm stereo jack dönüştürücüsü sayesinde Mp3,Mp4,TV.Bilgisayar,Telefon ve Ses Kartlarına çok kolay bir şekilde bağlanabilir.

22 Hz - 19500 Hz arası frekans cevabı vardır.

20 saat kesintisiz kullanılabilir sürekili standa koyma gereği duyacağınız için şarjı hiç bitmeyecektir emin olun.

Ürün 200 gr ağırlığında 85x225x133 mm boyutlarındadır.

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
X